Handelsbetingelser, Cookie- og Fortrolighedspolitik

Indholdsfortegnelse

1. Virksomhedsoplysninger

Virksomhedsnavn: JOAM ApS
Adresse: Nansensgade 90, 3.tv  1366 København K
CVR nummer: 41 69 58 89
Telefon nummer: +45 60 60 00 35
E-mail: info@online-underviseren.dk

 

2. Priser og betaling

Alle priser er altid at finde inde på vores hjemmeside ‘’online-underviseren.dk”, og de betales i valuta DKK.

Der betales ikke moms af ved køb af pakker, da privatundervisning j.f momsloven er momsfritaget.
Priserne varierer fra 99 kr./timen til 349 kr./timen pr. elev alt afhængig af, hvor mange timer man tilkøber og om det er 1-til-1 undervisning eller holdundervisning.

Der kan betales med Mastercard, VISA & VISA Dankort på vores hjemmeside.
Det er også muligt at modtage en faktura pr. mail, som skal være betalt inden første undervisningsgang. Undervisning vil ikke påbegyndes, før der er betalt via hjemmesiden eller tilsendt faktura.

 

3. Levering

Leveringen af ydelsen modtages via Zoom (https://zoom.us/). Ydermere modtager køber en bekræftelse af køb via e-mail.

Kunden skal sidde klar minimum 5 minutter inden den aftalte undervisning påbegyndes. I tilfælde af at eleven er forsinket til det aftalte undervisningstidspunkt, vil undervisningen stadig være påbegyndt til det aftalte tidspunkt.

Eksempel: Det vil sige, at de minutter eleven kommer for sent, vil tælle som værende brugte og i så kun har 1 time og 40 minutter tilbage, hvis eleven kommer 20 minutter for sent.

I tilfælde af at underviseren er forsinket til det aftalte undervisningstidspunkt, tillægges den forsinkede tid til den pågældende undervisningsgang medmindre andet aftalt.

 

4. Fortrydelse og klage over ydelse

Hvis kunden vil klage over en ydelse, skal de henvende sig virksomhedens e-mail: kontakt@online-underviseren.dk.
Hvis kunden ønsker en ny underviser eller har fortrydelser i forhold til valg af pakke eller lignende, bør kunden kontakte virksomheden via enten e-mail: kontakt@online-underviseren.dk eller på telefon: +45 60 60 00 35.

 

5. Betaling

Efter kunden har betalt for en af pakkeløsningerne kan forløbet gå i gang.

Alle forløb har en gyldighed på maks 18 måneder. Derefter kan de købte undervisningstimer hverken benyttes eller udbetales.

 

6. Aflysning af en undervisningsgang

Underviser og køber aftaler indbyrdes tidspunkt for undervisning.

Hvis kunden ønsker at aflyse en planlagt undervisningsgang, skal dette ske inden kl. 10.00 på undervisningsdagen.
Hvis dette tidspunkt ikke overholdes, vil den aflyste undervisningsgang tælle som værende afholdt og de aftalte timer denne dag vil gå tabt.

Hvis underviser aflyser planlagt undervisningsgang, vil køber have disse timer til gode.

 

7. Ophævelse af aftale

JOAM ApS forbeholder sig retten til at ophæve en aftale med køber. Hvis en aftale skal ophæves, vil der blive sendt en e-mail til kunden. Kunden vil få tilbagebetalt forudbetalte beløb af ikke brugte timer. Der refunderes ikke for allerede brugte timer.

 

8. Binding

Ved tilkøb af et forløb på online-underviseren.dk, vil du modtage en bekræftelsesmail.
Hvis kunden ønsker at afbryde forløbet, vil der gælde følgende regler for afbrydelsen:
Kunden vil blive takseret 250 kr. i administrationsgebyr ved opsigelse af et allerede igangværende forløb.

Derudover vil kunden miste mængderabat ved afbrydelse. Dette vil sige, at hvis man eksempelvis køber 80-timers pakke til 249 kr. i timen og bruger 65 timer, takseres de allerede brugte timer til 275 kr. i timen (svarende til Den Store Pakke af 60 timer), da det er den pakke, der er nærmest et 65 timers forløb.

Resttid på under en time på afbrudte eller afsluttede forløb udbetales ikke.

 

9. Længere pauser under forløbet

Et typisk forløb vil være 1-2 timers undervisning ad gangen, 1-2 gange om ugen. Dog er det helt fleksibelt og op til underviseren og eleven/familien, at beslutte hvor hyppigt de skal have undervisning og hvor lang tid ad gangen.
Hvis kunden skulle være forhindret i at have undervisning gennem en periode på mere end 30 dage, kan kunden ikke være sikker på, at det er den samme underviser, som står til rådighed efterfølgende.

 

10. Fortrydelsesret

Fra den dag ordren er bekræftet har kunden en fortrydelsesfrist, som gælder i 14 dage. Dog kan al undervisning, som allerede er afholdt ikke fortrydes.
Henvendelse skal ske på e-mail: kontakt@online-underviseren.dk eller på telefonnummer: +45 60 60 00 35.

 

11. Reklamationsret

Hvis der opstår komplikationer i form af utilfredshed med din underviser, skal du senest inden næste undervisningsgang have rettet henvendelse til online-underviseren.dk på e-mail: kontakt@online-underviseren.dk eller på telefonnummer: +45 60 60 00 35.
Online-underviseren.dk forbeholder sig retten til at afhjælpe fejlen ved at stille ny underviser til rådighed og dermed fortsætte forløbet med eleven, i stedet for at kompensere for de allerede afholdte undervisningsgange. Al afholdt undervisning kan ikke refunderes.
Henvendelsen skal være rettet senest 72 timer inden næste undervisningsgang, vil kunden blive takseret for 1 undervisningstime.

 

12. Vores underviseres baggrund

Alle vores undervisere er indskrevet på læreruddannelsen eller har gennemført læreruddannelsen. Her har de ved siden af deres undervisningsfag, pædagogiske fag og dansk som 2. sprog, der yderligere klæder dem på til at kunne undervise og dygtiggøre børn.
Derudover har alle undervisere gennemgået en screeningsproces i form af samtaler og svar på flere fagrelevante spørgsmål.

 

13. Tilfredshedsgaranti

Hvis du af forskellige årsager ikke skulle være tilfreds med din underviser, skal du kontakte online-underviserens ledelse på e-mail: kontakt@online-underviseren.dk eller telefon: +45 60 60 00 35. En ny underviser vil blive stillet til rådighed, men de allerede afholdte undervisningstimer vil ikke blive refunderet.

 

14. Hvordan fortryder du købet?

Al fortrydelse foregår gennem e-mail eller telefon på enten kontakt@online-underviseren.dk eller +45 60 60 00 35. Allerede afholdte timer, vil ikke kunne refunderes eller tilbagebetales.
Kunden vil miste mængderabat ved afbrydelse. Dette vil sige, at hvis man eksempelvis køber 80-timers pakke til 249 kr. i timen og bruger 65 timer, takseres de allerede brugte timer til 275 kr. i timen (svarende til Den Store Pakke af 60 timer), da det er den pakke, der er nærmest et 65 timers forløb.
Resttid på under en time på afbrudte eller afsluttede forløb udbetales ikke.

 

15. Ansvar.

Online-underviserens ansvar i forhold til erstatning begrænser sig udelukkende til det kunden har betalt, medmindre andet fremgår af dansk rets almindelige regler.

 

16. Databehandling COOKIE- og PRIVATLIVSPOLITIK HOS JOAM APS

[cookie_audit style="winter"] [cookie_audit not_shown_message="No records found"] [cookie_audit style="winter" not_shown_message="Not found"] [cookie_audit columns="cookie,description"] [cookie_audit heading="The below list details the cookies used in our website."]
[delete_cookies text="Klik her for at slette dine cookies"]

 

 

 

 

16.1 Introduktion

Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

16.2 Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

 

17. PERSONOPLYSNINGER

17.1 Generelt

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som at du fx tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrerer dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.
Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mailadresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

17.2 Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

17.3 Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

17.4 Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

17.5 Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om behandlingsgrundlag og formål nedenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.
Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

17.6 Indsigt og klager.

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@online-underviseren.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

18. PERSONDATAPOLITIK HOS JOAM APS

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos JOAM ApS.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

18.1 Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.
Vi kan indhente oplysninger som fx navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.
JOAM ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

    • Besøger vores hjemmeside
    • Gennemfører et køb af vores produkter
    • Opretter en konto
    • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
    • Anmelder vores hjemmeside
    • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

18.2 Den dataansvarlige

De dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.online-underviseren.dk er Marco Thomsen, Julius Beglaubter og Mads Wiedemann, Nansensgade 90, 3. tv, 1366 København K .

18.3 Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.
Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til woocommerce, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.
Hvis du under registreringsprocessen, eller på vores hjemmeside, har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.
Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 1 år efter du har modtaget din vare eller ydelse.

18.4 Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.
Vi har vores hjemmeside hos one.com og betalingssystem gennem woocommerce, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i one.coms datacentre.
Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.
Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

18.5 Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

    • At få adgang til og få ændret dine persondata
    • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til kontakt@online-underviseren.dk.