Holdundervisning

Skræddersyet til holdets behov

Hvorfor holdundervisning?

Fokus på samarbejdsøvelser

I vores holdundervisning vil vi have fokus på samarbejdsøvelser med vores deltagende elever.

Vi mener at børn kan drage store fordele af at lære i fællesskab med hinanden og derfor vil flere af vores øvelser tage udgangspunkt i cooperative learnings princippet.

Skræddersyet til holdets behov

For at eleverne kan få maksimalt udbytte af undervisningen, er det essentielt at den planlægges og tilrettelægges til hele holdets behov, samt tager højde for den enkelte elevs behov.

Mængderabt

Der kan være stor økonomisk fordel ved at vælge holdundervisning. Prisen kan være helt ned til 99kr i timen pr. elev. Brug vores udregner nederst på siden, for at få jeres pris på et selvvalgt forløb.

Hvad siger vores elever?

Om holdundervisning

Priser

Holdundervisning
Prisberegner
Udregn og køb din pakke her
.

0

Hvad koster det?

Pakker og priser

Vores priser for holdundervisning varierer fra 10 timer til 40 timer. Vi synes lektiehjælp skal være fleksibel, og defor sælger vi lektiehjælpspakker, der kan bruges når som helst.

Vi anbefaler at købe en pakke der passer til jeres barns behov, hvor I med jeres barns underviser selv kan strukturer hvornår på skoleåret behovet for lektiehjælp er størst. Eksempelvis kunne det være en fordel at få mere lektiehjælp i termin- og eksamensperioden.

Brug jeres timer når I har lyst. Aftal med jeres underviser hvornår på ugen eller måneden det passer jer bedst, og udnyt vores fleksible lektiehjælpspakker, når I har lyst.

Hvordan udregner jeg min mængderabat?

Brug vores udregner

For os er det vigtigt at lektiehjælp skal være lærerrigt og sjovt på samme tid. Vi mener lektiehjælp skal være noget, man som venner  skal kunne være sammen om. 

Derfor tilbyder vi holdundervisning, som er for de børn, der vil have undervisning skræddersyet til deres behov, og som ønsker at være flere elever er sammen om at lære. Vi giver mængderabat, hvilket også gør denne form for undervisning attraktiv.

Udregne jeres mængderabat for oven. 

Ved køb af samtlige pakker medfølger en gratis samtale med den pågældende lærerstuderende, hvor I kan forventningsafstemme og planlægge de efterfølgende undervisningstimer.
Info