Historien og idéen bag

Vi er to lærerstuderende, som har skabt Online-underviseren.dk, fordi vi brænder for at undervise, dygtiggøre elever og udvikle børns faglighed. Vi mener, at elever bør undervises af de mest kompetente hvad angår undervisning og lektiehjælp. Derfor har vi valgt, at alle vores undervisere skal være i gang med at uddanne sig til lærer eller har gennemført læreruddannelsen.

Idéen om Online-underviseren.dk opstod, da vi gennem vores erfaring på flere folkeskoler og privatskoler opdagede, at nogle elever havde behov for ekstraundervisning og mere kvalificeret hjælp til lektier. Idéen til at skabe en online platform for læring og undervisning kom i forbindelse med Covid-19, hvor online-undervisning blev den nye undervisningsform.
Med positive tilbagemeldinger fra både lærere og elever så vi en god mulighed for, at elever kunne blive undervist online i trygge rammer.

Vi har begge gennem fastansættelser på skoler og lærerstudiet fået styrket vores passion for at danne og ikke mindst uddanne børn og unge. Endvidere har vi erfaret, hvor vigtigt det er med dygtige, kvalificerede og passionerede undervisere.

Om os

Hos online-underviseren.dk mener vi, at alle elever skal have de bedste forudsætninger for at kunne dygtiggøre sig i skolen.
Derfor følte vi, at det var nærliggende at stifte online-underviseren.dk, da vores undervisere brænder for at undervise børn og unge. Endvidere kan dette job klæde dem på til deres fremtidige virke som lærere.

Hvis en elev skal rykke sig mest muligt fagligt, er det essentielt at have kvalificerede undervisere med de retmæssige kompetencer. Derfor er alle vores undervisere lærerstuderende, som gennemgår eller har gennemgået pædagogiske fag ved siden af deres undervisningsfag. Samtlige af vores undervisere er dermed klædt ordentligt på – både fagligt og pædagogisk.

Vores hold. Sammen sikrer vi kvalitet!

Julius Beglaubter

CEO & STIFTER

Marco Thomsen

COO & MEDSTIFTER

Mads Wiedemann

CCO & Partner